sobota 24. května 2014

Varování! Všechny české pivovary budou zničeny!

Dostal jsem tajnou, ovšem naprosto spolehlivou a zároveň naprosto hrůzostrašnou zprávu. I když mi ji stejně nebude chtít nikdo věřit ...

Do naší země se popříští týden chystá po zuby ozbrojené a početné zahraniční elitní komando, které má poměrně zvláštní úkol: vyhledat a zničit (Seek and destroy, jak by řekl James Hetfield z Metallicy) všechny české pivovary, lihovary a palírny - od největších, až po ty úplně, úplně nejmenší - a veškerou skladovou zásobu všech alkoholických nápojů. Jeho cíl zní totiž jasně: Česko se musí v co nejkratší době ocitnout bez jediné kapky alkoholu. Těch pár lahví, popř. i pivních bas, co má někdo schované v domácnosti, nějak překousnou, ale jinak je třeba všechno zlikvidovat a spálit - přinejhorším i za cenu ztráty životů civilního obyvatelstva.

Zdá se vám taková zpráva neuvěřitelná a naprosto nesmyslná? Pak je váš dojem správný. Ale proč to potom píšu?

Jen mne jednou napadlo, a od té doby mi ta myšlenka zůstala ležet v hlavě, zda by náš český národ, který vládne planetě Zemi co do množství vypitého piva, byl alespoň v případě takové hrozby ochoten zvednout zadky, vzít do ruky zbraň a jít naše pivovary a lihovary bránit. Zda by jej alespoň hrozba toho, že od zítřka si už ani nelízne, vyděsila natolik, že by konečně přestal být letargický a lhostejný k tomu, co se děje a co mu hrozí, nebo hrozit může ...

Uplynulé volby do europarlamentu (teď narážím především na euroskeptiky), ani dnešní konání pochodu proti zločinné společnosti Monsanto (s účastí necelých 100 lidí), s našim národem bohužel tradičně nepohnuly. Ne že by mne to překvapilo.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Nebojte se komentovat články i když jsou staré! Píšu většinou o tématech, jejichž aktualita s časem neubývá.
Kdo máte mail u seznamu, použijte pro vložení komentáře volbu OpenID. Je to velmi jednoduché, viz zde: http://napoveda.seznam.cz/cz/jak-pouzit-seznam-openid.html.